keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Vintage Roses

Hei ihanaiset!

Vaikka maaliskuu on tänä vuonna ollut lehtien mukaan kylmin 50-vuoteen, päätin tänään laittaa ylleni jotain keväistä ellei jopa kesäistä.


 Mekko:Seppälä
Bolero: Vila 
Kengät: TrendiKenkä
Korut: Kirppis ja Kawaii

Vaikka häämme ovat vasta ensivuonna, monet sukulaiset ja ystävät ovat ihanan kiinnostuneita järjestelyistä ja ainakin minun pukuvalinnoistani. Hääpukunihan on jo hankittu, mutta pidän sen salaisuutena hääpäivään saakka:D Anoppini oli tässä taannoin käymässä Ylivieskassa Sulhaseni mummon luona ja mummo oli etsinyt varastoistaan nämä: 


Hansikkaat ovat Sulhaseni mummon vanhat häähansikkaat. Niitä käytetty kerran mummon omissa häissä joskus 50-luvulla! Ne istuvat käteeni kuin...no..hansikas! :D Ne ovat juuri sopivan napakat, jotta ne pysyvät ylhäällä. Pidän niistä aivan tavottoman paljon!

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevään Ihmemaa

Heips ihanaiset! 

Kävimme tänään sulhaseni ja muutamien ystäviemme kanssa katsomassa perjantaina ensi-iltansa saaneen elokuvan Mahtava Oz. Elokuva oli erittäin hyvä, suosittelen katsomaan vaikkei olisi nähnyt alkuperäistä Ihmemaa Oz-elokuvaa. 

Mahtava Oz sijoittuu aikaan ennen Ihmemaa Oz-elokuvan tapahtumia ja kertoo tarinan siitä miten Ozin ihmemaan ilkeä vihreä noita syntyi. Elokuvan väriloisto oli todella hieno ja puvustus ja taustat inspiroivat ainakin allekirjoittanutta.

Ihanan keväisen sään takia päätin pitkästä aikaa laittaa ylleni jotain helmallista. Pitäisi hankkia vaalean ruskean tai kerman sävyinen takki, sopisi paremmin useamman mekon kanssa. :D 


Bolero: Anttila
Mekko: Cyber Shop
Kengät: Trendi Kenkä
Vyö: H&M
Korut: Claire's

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lisää siihen pitsiä!

Hei ihanaiset! 

Pahoitteluni pitkästä hiljaisuudesta. Koulutehtävät ovat vieneet kaiken vapaaaikani, mutta nyt harjoittelun aikana on enemmän aikaa myös bloggaamiselle. Olen lähiaikoina saanut anoppini tuttavalta muutamia ihania ja inspiroivia ompelukirjoja ja ajattelin nyt esitellä lempparini.

Tämän kirjan sain hieman ennen joulua. Kirjan kuvat ovat hienoja ja ainakin itse saan niistä inspiraatiota omiin töihini. Kirjassa on aika helppoja ompeluohjeita, mutta osaan niistä tarvitaan ompelukone, joka tästä taloudesta uupuu.
Toinen kirja sisältää kohtuullisen helppoja ompeluohjeita, ohjeita pitsin tekoon sekä kaavat kaikkiin kirjan ohjeisiin. Sokerina pohjalla kirja sisältää tietoa erilaisista pitseistä ja pitsin historiasta. Kirjassa sisältää myös pienen pitsi sanaston ja ohjeita vanhojen käsitöiden hoitoon ja säilyttämiseen. Kirjan kauniit kuvat ovat myös herkkua silmälle. Löydättekö te inspiraatiota pukeutumiseen, käsitöihin tai mihin vain kirjoista?