maanantai 26. joulukuuta 2011

Nyt se alkaa!

Hei vain ! 

Ensimmäinen merkintä uudessa blogissa. Kirjoitin aiemmin toistakin blogia, mutta se on nyt kuollut ja kuopattu, rauha sen biteille ja pikseleille :) 
Tästä merkinnästä alkaa matka vaatekaappini (joka voidaan ajatella symboliksi koko elämästäni) syövereihin. Vaatekaapin kätköissä on blogi elämästä vaatteiden, ystävien, ja moninaisten harrastusten keskellä, joten päivitykset käsittelevät milloin uusia hankintojani, milloin harrastuksiani ja puuhailua ystävien kanssa. 

Voisin tässä jakaa muutaman palasen itsestäni. Muutin syksyn alussa yhteen poikaystäväni kanssa ja tämän kuun alussa pieni kahden hengen perheemme laajeni Atsalea-nimisellä kääpiöluppakorva
kanilla. Atsalealle on ehtinyt kehittyä paljon lempinimiä kuten Atsis, Normi-A, Pikku hirviö  (uskokaa tai älkää viimeisin nimi on varsin osuva!) yms. Rakastan lukemista ja maalaamista, vaikken siinä olekaan kovin etevä. Kirjamakuni on erittäin laaja, samoin kun musiikkimakuni. Musiikki on toinen rakas harrastus minulle. Laulan ja yritän epätoivoisesti opetella kitaran soittoa. Talossamme asustaa kolme kitaraa Kulta, Kirahvi ja Juniori.  

Tuossapa muutama fakta minusta, ehkäpä niitä joskus tulee lisää :) Nyt aion uppoutua Anna Godbersenin uusimman kirjan Jazztyttö peilaa -kirjan pariin.  Suosittelen sitä teille kaikille joita menneet ajat kiehtovat !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti