lauantai 4. helmikuuta 2012

Löytöjä !

Heippa rakkaat lukijani!

Piipahdin tänään ystäväni kanssa Valtterin kirpputorilla. Ystäväni löysi vaikka mitä ihanuuksia, mutta onni ei suosinut minua, ainakaan kovin paljon. Löysin kuitenkin alla olevat Iittalan Tsaikka-sarjan kaksi mukia tai glögi-lasia ja nyt minulla on niitä kuuden setti! Kuvassa olevat helmet päätyvät, jälleen kerran, askartelumateriaaliksi. 


Löysin myös nämä korvakorut, jotka ovat myyjän mukaan 60-90-lukujen välistä. Tätä todistaa myös se, että korvakorut ovat alkuperäispaketissa ja niiden hinta on paketin mukaan ollut 39 markkaa! Valiettavasti nuo olivat liian raskaat pitää korvissa, joten nekin päätyvät askartelumateriaaliksi. Näistä saa vieläpä kahdet helyt; kyyneleen muotoisista yhdet ja niiden yllä olevista toiset.


Lisää löytöjä, nimittäin nämä lastenkorvakorut ovat myyjän mukaan 60-90-lukujen välistä ja vaaleanpunainen pallo, näyttäisi vähäisen kivitietämykseni mukaan olevan ruusukvartsia. Korvakorujen pehmikkeet ovat aikaa sitten hapertuneet pois, joten nämäkin jälleen askartelu käyttöön. 


 Tämmöistä tällä kertaa, ihanaa pakkastalven jatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti