tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesäpäivä Kartanonpuistossa

Hei ihanaiset!

Jokin aika sitten, päätin koota eräät parhaimmista ystävistäni yhteen piknikin merkeissä. Paikaksi valikoitui yksimielisesti Herttoniemessä sijaitseva Kartanon puisto. Olin suunnitellut laittavani punaisen kellohameeni, mutta nukuttuani pommiin ja kärsittyäni kiireessä niin tyypilliset asu-ja hiuskriisit, päädyinkin jo tuttuun kukkamekkoon.


Mekko: Serkkuni kätten töitä
Kengät: Tamaris
Koru: Lahja

Syömisen lomassa kävimme pienellä kävelyllä puistossa. Kartanonpuistossa on nimensä mukaisesti kartano, joka nykyään toimii museona.


Puistossa on pieniä lampia, joissa jokseenkin kesyt sorsat viihtyvät. Ne olivat niin kesyjä, että tulivat melkein jalkoja nokkimaan ruuan toivossa.


Mari otti mukaansa suklaafondyy- välineet ja pienten suolaisten palojen lisäksi saimme dippailla tuoreita mansikoita ja pannukakkua suklaaseen. Nam! Toinen ystäväni oli leiponut mansikka-raparperipiiraita. Ruokaa oli niin paljon, ettemme jaksaneet syödä kaikkea.2 kommenttia:

  1. Tiesitkö, että elokuvan Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943) ulkokuvia on filmattu kyseisen kartanon mailla? Ihanaa: Leif Wager ja Regina Linnanheimo. Olen käynyt myös itse katsomassa tuon kartanon ulkopuolelta ja se on niin tuttu ja romanttinen. "Sua vain yli kaiken mä rakastan..." Kyllä teillä mahtavat herkut olivat mukana. T. Ritva

    VastaaPoista
  2. En tiennyt! Tuohan vain lisää puiston arvoa ja kauneutta, että on kelvannut ihan leffaankin :D Herkut oli kyllä todella hyvät :D

    VastaaPoista