perjantai 9. elokuuta 2013

Tea from Turkey

Hei ihanaiset!

Pitkän hiljaiselon jälkeen palaan taas takaisin ruudun ääreen. Olin koko viime viikon rippileirillä apuopettajana, joten sen takia täällä on ollut hiljaisempaa. Sulhaseni äiti kävi  Turkissa lomansa aikana ja tämän viikon alussa ehdimme käydä hakemassa tuliaset.

Se on uskomantonta miten jotkut ihmiset osaavat ostaa juuri sellaiset lahjat ja tuliaiset, joita saaja oikeasti arvostaa. Viime reissulta sain tuliaisiksi päivänvarjon ja nyt sain taas kaikkea ihanaa.

Ensimmäikseksi uusi lisä teeastiastokokoelmaan. Kaksi kuppia, asetit ja lusikat.


Lähikuva lusikoista 


Sain myös uuden viuhkan sekä eräänlaista vartalotuoksuspryta. Tuoksu on sitruunaisen raikas. Tuoksun ja viuhkan lisäksi sain myös turkkilaista teetä!Eikä siinä vielä kaikki :D Sain myös huivin, jota voi käyttää sekä hartiahuivina että kaulahuivina. Pitsiset huivit ovat aina ihania.


Näiden lisäksi sain myös saippuaa ja pesukäsineen, mutta ne ovat jo omilla paikoillaan, joten siksi niistä ei ole kuvia.

4 kommenttia:

 1. Kiva, jos olet tykännyt tuliaisistasi. Kyllä leideille on helpompi ostella kuin miessukupuolelle. Ihan en osaa ostaa puukkoja tms. maskuliinista. Itse pidän tuosta sitruunatuoksusta todella paljon, käytän sitä töissä käsidesin sijaan ja tuoksu on hyvä. T. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliaiset olivat ihania, kiitos vielä kerran! Se on totista totta, että naisille on paljon helpompi ostaa lahjoja kuin miehille. Etenkin kun naiset useimmiten kertovat mitä haluavat, mutta miehiltän saa, ainakin meidän taloudessa, todella ympäripyöreitä vastauksia. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Nyt on tummempiinkin asuihin sopiva viuhka!

   Poista