tiistai 3. syyskuuta 2013

Asu kuin Narniasta?

Hei ihanaiset!

Viime lauantaina vietettiin Sulhaseni äitipuolen viiskymppisiä naamiaisten merkeissä. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja kaikki vieraat olivat panostaneet asuihinsa. Eritysbonuksena näissä juhlissa oli se, että niitä vietettiin samassa tilassa jossa häidemme vastaanotto tulee olemaan. Saimme siis etukäteiskurkkauksen tiloihin ja en katunut hetkeäkään tilavalintaamme. 

Olen tainnut joskus mainita, että tykkään naamiaisista, mutta asuni ovat usein aika tylsiä. Tällä kertaa oma asuni sai alkuperäisen inspiraationsa Narnia-kirjasarjasta, jota parhaillaan luen. Hain asussani sellaista metsänneito, luonnonhengetär-tyylistä tunnelmaa mutten ole lainkaa varma onnistuinko siinä. 

Mekko: Cyber Shop 
Kengät: Andiamo
Vyö: Yhdestä toisesta mekosta lainattu
Kukkaseppele: Seppälä

Kakkuakin oli tarjolla, todella hyvää kakkua olikin! Koristeluunkin oli panostettu, ja juhlapaikan koristeissa ja  kukissa hehkui syntymäpäiväsankarittaren lempiväri eli pinkki.


2 kommenttia:

  1. Olit oikea metsänneito ja hiuksesi koristeineen olivat aivan mahdottoman kauniit! Onneksi minäkin pistin hattuni päähän näihin naamiaisiin ja ehdotuksestasi olin kukkahattutäti. Jos nyt vielä naamiaisia tulee, otan sinut naamiaiskaasokseni valitsemaan asua! T. Ritva

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Toimin mielelläni naamaiskaasona:D

    VastaaPoista