keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Materiaa!

Hei ihanaiset!

Nyt kun Helsinkiinkin vihdoinkin saatiin lunta, päivät ovat olleet ihanan valoisia ja sain kuvattua hieman ostoksiani. Nämä hankinnat on tehty osa jo ennen joulua osa joulun jälkeen.

Kaksi arkilaukkuani hajosivat lähes samaan aikaan, joten hankin tämän niiden tilalle. Tykkään tuosta nalle-laukkukorusta ja se olikin yksi syy miksi ostin juuri tämän. Toinen syy oli tuo tummansuklaan värinen nahka.


Vielä lähikuvaa laukkukorusta


Tämän laukun ostin valmistujaisiani varten. Se on tarpeeksi tilava, mutta silti siro ja juhlava. 


Muutamia uusia korujakin tuli ennen joulua hankittua. Audrey Hepburn -korvakorut sain Marilta, kun hänellä ei enää ollut niille käyttöä.

Löysin Anttilasta oikeasti kivan kalenterin.


 Eteisemme on jo pitkään kaivannut uutta kynnysmattoa. Kun näin tämän Dayn pop-up -liikkeessä Kampissa 50% alennuksella, en voinut vastustaa. Matto sopii hyvin meille, nyt kun on koirakin talossa. Taustalla oleva musta möykky on juurikin se koira :)


Valmistuvalle kurssille järjestetään meidän kampuksellamme läksiäisjuhla, "Potkiaiset". Potkiaisilla on aina joku teema, meidän teema oli 1920-luku. Siihen tarkoitukseen löysin aivan ihanan ja täysin 20-luvun tyylisen mekon. Helmaa ja kaula-aukkoa kiertävän koristenauhan ompelin mekkoon itse. 

Edestä mekko näyttää ihan tavalliselle


Mutta takaa se onkin jo paljon muuta2 kommenttia:

  1. Mekko on vallan loistava. Pidän ihan mahdottomasti, olenhan sen nähnyt kerran. Ja sopii sinulle todella hyvin. T. Ritva

    VastaaPoista