sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kukkia kaiken värisiä

Hei ihanaiset! 

Kävin tänään Marin kanssa katsastamassa Kattilahallissa järjestetyn uuden kirpputorin. Kattilahallin kirpparin on ilmeisesti tarkoitus tarjota uudenlainen isompi kirpputori Helsinkiin, sillä sen jälkeen kun Valtteri lopetettiin, ei täällä ole ollut kunnollista isoa kirpputoria. 

Tilana Kattilahalli oli ihan toimiva, mutta kuten Valtterikin, todella ahdas. Ruuhka voi tosin johtua myös suuresta kiinnostuksesta, sillä kun olimme lähdössä kotiin, ihmiset vielä jonottivat päästääkseen sisään. Onneksi olimme Marin kanssa paikalla hieman ennen aukeamista niin päästiin saman tien sisään. Myös hintataso oli jokseenkin korkea, sillä monista mekoista pyydettiin 10-15 euroa. Oma kipurajani kirppari vaatteelle kulkee siinä 5 eurossa. Kymppi saataa vielä mennä, jos vaate/tuote on todella ihana ja lähes uuden veroinen ja oikeasti hinnan arvoinen.

Lämpötila on Helsingissä noussut pari astetta nollan yläpuolelle ja aurinkokin pilkahti tänään. Sen kunniaksi kaivoin kaapin kätköistä kukkamekon. 


Ihan tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä. Tämä on harvinaista, sillä tällä kertaa tein ihan oikeasti hyviä löytöjä. Ensin ihana turkis-pom-pom-huivi. Todellisuudessa väri ei ole noin tumma, vaan semmoinen ihana tummasuklaa.


Sitten kevääksi/kesäksi uusi hame merkkiä Olivia Rouge. Tilasin valmistujaismekkoni Olivia Rougelta ja laatu on kohdallaan. Hyvää ja laadukasta suomalaista käsityötä. Kävikö joku teistä lukijoista Kattilahallissa tänään?

2 kommenttia:

  1. Harmillista, että uuden kirpputorin hinnat ovat korkeita. Kirppiksen idea ei ole silloin kohdallaan. Tietenkin riippuu tuotteesta, mutta ylipäätänsä myyjien pitäisi harkita oikeaa hintatasoa. Mutta jos kaverilla on korkea hinta, niin varmaan sitä sitten itsekin laittaakorkean hinnan. Tämähän toimii kuten toreilla. Eipä tullut käytyä Kattilahallissa, ehkä joskus testaan. Minulle on riittänyt Mellukirppis. Suosittelen sitäkin paikkaa, löytöjä voi tehdä sielläkin. Kauniita kesäisiä vaatteita olet ottanut esille. Tässä saa alkaakin odottaa kevättä! T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Hinnoista huolimatta Kattilahalli tilana toimi kutenkin mielestäni ihan hyvin. Monet ystävänikin ovat tehneet Mellukirpparilta hienoja löytöjä. Pitää ottaa nyt asiaksi käydä sielläkin. :)

      Poista