lauantai 29. maaliskuuta 2014

Silver white winters that melt into springs

Hei ihanaiset!

Kävimme tänään Marin kanssa The Ouncessa teellä ja samalla nauttimassa ihanan keväisestä Helsingistä. Kevään kunniaksi päätin ulkoiluttaa kirppariltani löytämääni Olivia Rougen hametta.



Paita: Gina Tricot 
Hame: Olivia Rouge 
Kengät: Shoe Zone 
Korut: Itsetehty ja lahja

Kävimme reilu viikko sitten Marin, tämän poikaystävän ja erään yhteisen hyvän ystävämme kanssa Forsmanin tehtaanmyymälässä. Liike on pohjoismaiden suurin teekauppa. Valikoima olikin melkoinen, vaikkakin vain Forsmanin teelaatuja. Mukaan tarttui kolme uutta makua. Lisäksi ostin vielä The Ouncesta testiin Kauneuden Kuningatar -teetä. Etualalla myös pussi lumimanteleita.



Otin mallia Marista ja hankin myös itselleni teekirjan. Kirjaan ylös maistamani teet, jotta pysyn kartalla siitä mitä olen maistanut ja mitä pidin kyseisestä teestä. Tuunasin kirjan kanteen pitsikuvion, sopii paremmin omaan makuuni. 


2 kommenttia:

  1. Pitsit ovat todella kauniita keväällä ja kesällä ja aina. On hyvä, että tulee kevät ja jos tulisi vaikka "oikea" kevät huonon talven jälkeen. Tosin tätä kirjoittaessani mittarissa on 4 astetta pakkasta. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että pitsit ovat kauniita aina :) Kyllä se lämpöinenkin kevät vielä koittaa. Sen verran on jo lämpöä, että avasin avokaskauden!

      Poista