torstai 24. huhtikuuta 2014

Kevät kukkia

Hei ihanaiset!

Toivottavasti teillä oli mukava ja rentouttava pääsiäisloma. Itse ainakin otin rennosti ja nautin ystävien seurasta ja ihanista ilmoista. Ensimmäiset oikeasti lämpimät päivät saavuttivat Helsingin pääsiäisen aikaan, joten pukeutuminen oli sen mukaista.

Yhtenä päivänä jaksoin hieman laittautua, kun lähdimme äidilleni syömään ja viettämään iltaa. Uusi takkini pääsi käyttöön, vaikka lopulta sitä ei edes tarvinnut. Kotipihamme krookukset kukkivat, joten minäkin inspiroiduin kukkaloistosta.

Takki: Saatu kollegalta/ Atmosphere 
Mekko: Serkkuni käsialaa 
Bolero: Vila 
Kengät: Andiamo
Vyö: Seppälä
Korvakorut: Bijou Brigitte

Tapasin pääsiäisen pyhinä ystäviäni, joista eräs kävi muutama viikko sitten Roomassa. Tuliaisiksi sain nämä Liisa Ihmemaassa -inspiroituneet korvakorut. Sain ne kuulema siksi, että olen kesäkuussa menossa katsomaan Ryhmäteatterin Liisa Ihmemassa - Tyttö, joka aikaan putosi -näytelmää Suomenlinna kesäteatteriin. Ystäväni toive, oli että pukeutuisin Liisa Ihmemaassa inspiroituneeseen asuun ja laittaisin hänen antamansa korvakorut. Olin jo etukäteen ajatellut laittaa esitykseen ylle jotain teemaan sopivaa, joten korvakorut tulivat todella kuin tilauksesta. Kiitos vielä niiden antajalle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti