lauantai 18. lokakuuta 2014

Suklaabrunssi

Hei ihanat!

Kävimme tänään ystäväni kanssa suklaapuoti Chjokon suklaabrunssilla. Brunssin sisältö vaihtelee joka viikko, mutta mukana on myös samoja makuja. Meille oli tarjolla mm. mustikkavaahtokarkkeja, erilaisia praliineja, brownieta, passionhedelmällä maustettuja macaronseja sekä marenkeja. Brunssiin kuului myös kahvi tai haudutettu tee. Tällä kertaa teen sijasta oli Rooibos-karhuvatukka-hauduke.


Löysin kaapistani jo hetkeksi unohtuneen mekon. Sain sen muutama vuosi  sitten ystävältäni, mutta jotenkin olin unohtanut sen olemassaolon. Kaappien siivous todella kannatti :D Huomatkaa myös uudet silmälasini. Minulla on myös toiset uudet lasit, mutta nämä sopivat paremmin tähän asuun. On muuten todella hauskaa kun on kahdet lasit, voin miettiä lasitkin asun mukaan!


Mekko: Second hand 
Neule: Sokos 
Kengät: TrendiKenkä
Korut: Itse tehty, Claire's ja Juhana Tampere

Tässä vielä korut paremmin esillä. Korvakorut olen tehnyt itse, kaulakoru on Claire's :lta ja rannekoru on Juhana Tampereen.

Tykästyin brunssilla olleisiin mustikkavaahtokarkkeihin niin paljon, että nappasin niitä pienen pussin kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti