sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Oivalluksia

Hei Ihanat!

Ystäväni opiskeluajoilta tuli torstaina pikaviisiitille Helsinkiin ja kävimme yhdessä kakkulautasen äärellä vaihtamassa kuulumisia. Oli todella ihanaa nähdä hänet, vaikka olemme usein yhteydessä näemme todella harvoin, kun hän asuu Turussa ja minä täällä Helsingissä.

Tämmöisellä asulla olin liikenteessä. Tajusin muuten vasta vähän aikaa sitten, miten kivalta viininpunainen ja leijonankeltainen näyttävät yhdessä. Harmi, että molemmat värit rajoittuvat vaatekaapissani alla oleviin yksilöihin.  Huomatkaa myös uusi lyhyempi ja tummempi tukka, kävin ystävänpäivänä kampaajalla. Tykkään tästä lyhyemmistä mallista todella paljon, nyt kiharanikin näkyvät paljon paremmin. Luonnonkiharani loiventuvat sitä mukaa kun hiukset kasvavat, joten ne ovat kyllä parhaimmillaan vähän lyhyemmässä mallissa.Näytän teille vielä myös ihanan ystävänpäiväkortin, jonka sain Marilta. Olen samaa mieltä siitä, että jotenkin kanit ja rokokoo kuuluvat yhteen. Molemmissa on tiettyä suureellisuutta.


1 kommentti:

  1. Sinun hiuksesi ovat vallan ihanat. Samoin nuo saapikkaat ovat todella loistavat/tyylikkäät joka menoon. Kaikkia yksityiskohtia on mukava miettiä pukeutumisessa. T. Ritva

    VastaaPoista