tiistai 12. toukokuuta 2015

Sininen on taivas ja niin on kengätkin!

Hei ihanat!

Pahoittelut todella pitkästä blogihiljaisuudesta! Olen ollut todella kiireinen työn ja ystäväni lähestyvien häiden ja polttareiden vuoksi, sillä kaasona hommaa on hieman enemmän kuin tavallisella vieraalla. Olen kuitenkin hurjan iloinen, että minua pyydettiin kaasoksi.  
 
Onneksi elämä ei ole pelkkiä  hääjärjestelyjä, sillä ehdin viimeviikon lauantaina piipahtaa myös Helloconissa, vaikken lolita-tyyliä itse harrastakaan. Ystäväni oli järjestänyt Helloconiin muotinäytöksen, joka oli kyllä todella hieno! Sen lisäksi hän piti työpajan matkustamisesta ylipäätään (mitä kannattaa ottaa huomioon, pakkausvinkkejä, vinkkejä miten selvitä lentokentällä yms.) sekä  matkustamisesta  lolita-vaatteiden kanssa. Itse tosin totesin samojen vinkkien toimivan myös ns. tavis-matkaajalle. Muutkin ohjelmat ja näytökset olivat myös hyvin toteutettu ja viihdyin conissa.

En oikeastaan aikonut ostaa mitään, vaikka paljon kaikkea ihanaa olikin tarjolla. Kuitenkin nähtyäni nämä ihanuudet jouduin perumaan päätökseni. Kengät on valmistettu kokonaan Suomessa ja ne ovat aitoa nahkaa. Kengät löytyivät Cloudberry Ladyn pöydästä.Tämä ei ole Hellocon-löytö mutta laitan sen kuitenkin tähän samaan. Teetätämme toisen kaason häihin mekot ja omastani tulee sellainen, että olkapääni jäävät olkaimista huolimatta näkyviin. Joten tarvitsin jonkun neuleen/boleron kirkkoon. Tämmöinen löytyi pitkän etsimisen jälkeen Vilasta ja pienen tuunauksen jälkeen sopii mekkooni varmasti hienosti. Aion ommella alas napin, jotta saan sen nätisti kiinni vyötäröltä. Tällä hetkellä neule ei siis mene kiinni, vaikka kuvassa saattaa siltä näyttää.


Loppuun vielä asukuva Helloconista. Kun on tilaisuus, käytä helmakasta mekkoa. Keltainen Olivia Rouge-mekkoni pääsi siis ulkoilemaan. Mekko: Olivia Rouge, neule: KappAhl, laukku: Ivana Helsinki, kengät:ShoeZone, Hiuspanta: Seppälä, korvakorut: Claire´s.


 Ja vielä ilman neuletta:


2 kommenttia:

  1. Siniset kengät ovat todella kauniit, olenhan nähnyt ne ihan elävässä elämässäkin. Ja ihastuin tuohon hääboleroon, olen aina pitänyt pitsistä. Ja kengissähän on myös pitsiä. Erinomaisia, hyviä löytöjä olet tehnyt jälleen kerran T. RItva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat kyllä aivan ihanat! Nyt alkaa myös olemaan säät kohdallaan niiden ulkoiluttamiseen :D Bolero/takki miksi tuota nyt sitten kutsuisi, toimi häissä aivan loistavasti!

      Poista