maanantai 31. elokuuta 2015

Asuja Manchesteristä

Heipsan taas ihanat! 

Olen pahasti jäljessä bloggailusta, mutta pikkuhiljaa näitä postauksia tippuu. Tällä kertaa tarkoituksena oli käydä läpi kuvat heinäkuun Manchesterin reissusta mutta kuvia oli niin paljon, että kestää tovi saada ne blogikuntoon :) 

Asukuvia sen sijaan oli vähemmän, joten laitetaan ne ensin. Ensimmäinen on otettu hotellimme lähistöltä, matkalla iltapäiväteelle. Koko asu neuletta lukuunottamatta on ostettu reissun aikana. 

Mekko: Dorothy Perkins, neule: KappAhl vyö ja laukku: Primark kengät: H&M Manchester


Tämä asu taas on napattu Manchester Museumissa, jossa vietimme reissun sateisimmasta päivästä ison osan. Museosta lisää myöhemmin reissukuvien yhteydessä. Mekko on alunperin ostettu ystäväni häihin suunnitelma B:ksi. Häissä minulla piti olla mittatilaustyönä tehty mekko, mutta mekko ei sitten kuitenkaan ollut sellainen kuin piti, joten alla oleva mekko päätyi sitten häihin ja toimi loistavasti. Tykkään mekosta todella paljon sillä asustamalla eritavoin siitä saa arkisen ja juhlavan. 

Mekko: Lindex neule: KappAhl vyö:Primark, kengät:DinSko


1 kommentti:

  1. Todella kauniit mekot! Minulla oli ilo olla mukana reissussa ja jopa itse ostin yhden mekon, kun opas oli mekkojen ostamiseen mukana. Voin vain todeta, että Manchesterissa oli vaatevalikoimaa huomattavasti enemmän kuin Suomen kaupungeissa. Ja niin kauniita vaatteita ja kenkiä Manchester oli pullollaan. Ostamasi pitsikengät ovat ihanat. T. Ritva

    VastaaPoista