maanantai 9. tammikuuta 2012

Kirppari reissu

Heipsan !

Kävin ystäväni kanssa Valtterin kirppurorilla viime lauantaina. Molemmilla oli pukukoodina leveät helmat, joten taisimme paikoin viedä vähän tilaa käytävillä helmoinemme. Yleensä, kun käyn kirpputorilla, en löydä sieltä mitään, mutta tällä kertaa onni suosi minua ! 

Katsellaan nyt kuitenkin ensin asukuva: 
Bolero: Kirpputorilta 
Paita: ei voi muistaa :)
Kellohame: Löytö huutonetistä 
Kengät: Dinsko 

Mikäli blogger ei olisi outo ja kääntäisi talvitakki kuvaani vinoon, olisitte saaneet nähdä senkin, mutta siirrytään sitten ostoksiin: 

Tuo posliinen kulho, on saksalaista posliinia ja aion käyttää sitä teepallon alusena, sinertävät helmet puolestaan päätyvät askartelumateriaaliksi, sillä en osaa käyttää tuollaista helminauhaa kaulassa.  

Nämä ovat lastenkorvakorut, eli sellaiset joita käyttääkseen ei tarvitse olla reikiä. Arvaatte varmaan, että nämäkin päätyvät askartelumateriaaliksi. Pidän erityisen paljon, noista isoista valkeista helmistä, niiden helmihattujen takia. Lehtikuvio viehättää minua, jollain tavalla. 
Viimeiksi paras, eli nämä ihanat Rizzon avokkaat, vai olisivatko nämä enemmän jo sandaletit, mene ja tiedä. Kuva hieman hämää, sillä tuo reunus, joka kenkiä kiertää on kultainen ei suinkaan hopeinen, vaikka se kuvassa enemmän hopealle näyttääkin. Sitten vain kesää odottelemaan, että pääsen kipsuttelemaan näillä.  

Tämmöisiä löytöjä tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti