perjantai 3. elokuuta 2012

Bright new things


Hei ihanaiset !

Kävin tänään hieman ostoksilla lauantaina olevia serkkuni häitä varten. Aion laittaa saman mekon joka oli äitini häissä, mutta uusin asustein. Tällä kertaa haluan asuun hieman särmää. Näin ollen asusteeni ovat oransseja. Lila ja oranssi ovat vastavärit ja koordinaatio näyttikin kivalla tavalla jännältä.  Sitten hieman kuvia ostoksista. Kaikki löydökseni ovat Seppälästä.Korvakoruja sai kaksi yhden hinnalla, yllä olevien ja kirsikka korvakorujen hinta ei siis päätä huimannut, yhteensä 1 euro! Kukasta aion muuten tehdä rannekorun.


4 kommenttia:

 1. Voi, ihanat kengät! Kuitenkin pakko HIEMAN päteä, että sininen ja oranssi ovat vastavärit, kuten sitten taas violetti ja keltainen... ;) Ei menny pahasti vikaan kuitenkaan!

  VastaaPoista
 2. Eivätkäs olekin! Löysin ne vielä ihan vahingossa, kun katselin eräitä toisia kenkiä!

  No lila ja oranssi näyttivät joka tapauksessa paremmilta yhdessä kuin lila ja keltainen :D Mekko kun oli niin tummman sävyinen, että kaipasi jotain piristystä.

  VastaaPoista
 3. Joo harvemmin saadaan semmonen tyylikäs asukokonaisuus jossa ois vastavärejä :D Hauska se voi olla, mutta ei välttämättä ihan häämatskua ;D

  Vitsi että meikä on kanssa metsästäny koko kesän itelle peeptoe-avokkaita, mutta kun ei mulle löydy ees tavallisia korkkariavokkaita jotka ois hyvät jalassa :( Leveä jalkaterä ja kapea kantapää on erittäin kehno yhistelmä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mäkin välillä tuskailen noiden kenkien kanssa, kun aina jostain hiertää tms. Saappaat on mun kirous, harvoin löytyy saapasparia joka istuisi nätisti pohkeesta.

  VastaaPoista