keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Vintage Roses

Hei ihanaiset!

Vaikka maaliskuu on tänä vuonna ollut lehtien mukaan kylmin 50-vuoteen, päätin tänään laittaa ylleni jotain keväistä ellei jopa kesäistä.


 Mekko:Seppälä
Bolero: Vila 
Kengät: TrendiKenkä
Korut: Kirppis ja Kawaii

Vaikka häämme ovat vasta ensivuonna, monet sukulaiset ja ystävät ovat ihanan kiinnostuneita järjestelyistä ja ainakin minun pukuvalinnoistani. Hääpukunihan on jo hankittu, mutta pidän sen salaisuutena hääpäivään saakka:D Anoppini oli tässä taannoin käymässä Ylivieskassa Sulhaseni mummon luona ja mummo oli etsinyt varastoistaan nämä: 


Hansikkaat ovat Sulhaseni mummon vanhat häähansikkaat. Niitä käytetty kerran mummon omissa häissä joskus 50-luvulla! Ne istuvat käteeni kuin...no..hansikas! :D Ne ovat juuri sopivan napakat, jotta ne pysyvät ylhäällä. Pidän niistä aivan tavottoman paljon!

4 kommenttia:

 1. Eikä! Noi hansikkaat ovat ihan täydellinen löytö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja parasta niiden tunnearvo. Ihanaa tietää, että omissa häissäni käytän asusteita muutaman sukupolven takaa:D

   Poista
 2. Auts, toivottavasti en sotkeennu liikaa häihinne, ei ole mitenkään tarkoitus. Käsineet olivat niin ihanat, että oli pakko ehdottaa niitä sinulle. Niitä on käytetty 11.2.1956, kun vanhempieni suuri päivä oli. Ja ihmeen hyvin ovat kestäneet eivätkä ole edes hajonneet tai koit syöneet, jotainhan voi aina tapahtua. Mutta kauniit ne ovat. T. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, minusta on kivaa kun ootte kiinnostuneita meidän järjestelyistä :D Hanskat ovat todella ihanat!

   Poista