keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Riika part |

Hei ihanaiset!

Pääsiäisloma meni nopeasti, etenkin kun vietin sen Riikassa. Matka ei ollut ihan tavallinen turistimatka vaan olimme kotiseurakuntani nuorten porukan kanssa liikkeellä. Olimme paikallisen  St. Gertrude Old Church -seurakunnan vieraana ja yövyimme heidän kirkkonsa alakerrassa. Nyt luvassa on paljon matkakuvia ja seuraavassa postauksessa on sitten ostoksia.


Yövyimme kuvassa olevan St. Gertrude Old Church:n alakerrassa, jota voisi kutsua eräänlaiseksi kryptaksi. Ei sitä ihan joka reissulla pääse yöpymään noin hienossa rakennuksessa!

Matkan aikana pääsimme käymään myös Riikan lähellä sijaitsevissa pikkukaupungeissa. Vanhojen talojen parvekkeet ja katulyhdyt olivat hienoja. 


Vanhan kaupungin kujien varsilla oli ihania pikku putiikkeja ja hienoja rakennuksia. 

 Tunnistatko mistä sadusta patsaan hahmot ovat?


Eräässä putiikissa myytiin Fabergé-munista inspiroituneita munia ja muista koriste-esineitä. 

 

Riikassa ruoka oli yllättävän halpaa joten otin useammankin kerran jälkkärin :D 

Kävimme lauantaina shoppailemassa ja shoppailun lomassa päätimme muutaman kaverini kanssa käydä kahvilla. Kaverini tilasivat ja kahvia ja leivokset, itse tilasin teetä ja pienen leivoksen. Tilatessani kuvittelin saavani teen semmoiseen pallon muotoiseen hauduttajaan. Hämmästykseni oli suuri kun sainkin teepannun, josta riitti juotavaa myös kahdelle kaverillenikin! Pannullinen teetä ja leivos maksoivat euroissa n. 4 euroa!Loppuun vielä kuva varsin hulppeasta ostoskeskuksesta, joka sijaitsi "hotellimme" lähellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti