lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pomona Portmeirion

Hei ihanaiset!

Teestä on ehtinyt jo muodostua minulle harrastus. Harrastuksilla on välillä tapana lähteä niin sanotusti käsistä. Tästä tee harrastuksesta on tullut jo jonkinlaista välineurheilua, sillä huomasin tuossa eräänä päivänä, kun katselin teehyllyäni, että siellä on aikamoinen määrä erilaisia teelaatuja -ja makuja. Samoin pohtiessani erään ystäväni kanssa teeastiastoja, tajusin niitäkin kertyneen kaappeihin jonkin verran. Muitakin pieniä teehen liittyviä juttuja on kertynyt. Näin ollen ajattelin, että ne ansaitsevat oman esittelynsä. En kuitenkaan esittele niitä kaikkia nyt, sillä kuvaus urakka on aika moinen, joten tässä kesän aikana esittelen pikku hiljaa tätä teeharrastustani.

Aloitetaan uusimmalla tulokkaalla:

Muistatteko vielä tämän teekannun, jonka sain mummoltani jokin aika sitten. Googlailin pannussa olevaa leimaa ja päädyin valmistajan nettisivuille. Pannu kuuluu sarjaan nimeltä Pomona Portmeirion ja viikko sitten löysin huuto.netistä kannuun kuuluvat kupit. Kuppien mukana sain myös asetit. Pomona Portmeirion on englantilaisen Susan Williams-Ellis:n suunnittelema astiasarja. Portmeirion sarjaan kuuluu myös muita hedelmä -ja kukkasaiheita.

Kannu ja kuppi yhdessä. Kuppeja on yhteensä kuusi, vaikka kuvassa onkin vain yksi.


 
Asetti ja reunaa kiertävä lehdet Kuppi, joita sain yhteensä kuusi.

 Kupissa on sama  The hoary morning apple -teksti kuin pannussa


 Teepannu


Lopuun vielä leimat: 

Kuppi
 

Pannu


Nauttikaahan auringosta ja lämmöstä kylmän jääteen kanssa !

6 kommenttia:

 1. Ompputeetä voi nautiskella ommpupannusta ja -kupeista. Eikös tämä ole se sarja, joka oli Pirkon kirjassakin? Tai ainakin oli joku astia tästä sarjasta. T. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On samaa sarjaa kuin siinä kirjassa! Tykkään noista kupeista kovasti :D

   Poista
 2. Hei, minulla olisi myynnissä 6 matalaa ja 6 syvää ruokalautasta sekä iso kulho samaa sarjaa. Olisitko kiinnostunut näistä ?

  Syysterveisin

  titta.toivonen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olisivathan nuo todella ihana lisä meidän astiakaappiin, mutta valitettavasti meillä on niin paljon lautasia, että täytyy jättää toiseen kertaan. Kiitos kuitenkin kun tulit kertomaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki pomona keräilijät!

  Minulle saa tarjota syviä lautasia! Paljon tullut keräneeksi sarjaa, joten pystyn myös vaihtaa/myydä! Laittakaa viestiä!

  VastaaPoista
 5. Hei kaikki pomona keräilijät!

  Kaikkea tullut vuosien saatossa kerättyä mutta syvät ruokalautaset vähissä. Laita viestiä & tarjoa. On myös myydä jättikupit 6 kpl/jotain voin vaihtaa!

  VastaaPoista