perjantai 4. lokakuuta 2013

Karppikannu

Hei ihanaiset!

Tällä kertaa ajattelin esitellä teille yhden teeastiaston lisää. Viime kerralla esittelin englantilaisen astiastoni, joten nyt esittelyssä kiinalainen teeastiastoni. En tosin ole varma, onko astiasto todella kiinasta vai jostain muualta aasiasta. Jos joku ymmärtää leimoista jotain, otan tiedot ilolla vastaan!

Sain tämän astiaston Sulhaseltani joululahjaksi muutama vuosi sitten. Astiasto on hyvässä tallessa omassa laatikossaan. Pannu ja kupit ovat aika pieniä ja sopivatkin erityisen hyvin teemaisteluun pienellä porukalla.Pannussa on havaittavissa aasialaisia vaikutteita muodossa ja kuvioinnissa. Pannun kylkeä koristavat hieman kohomaalatut karpit ja muutama vesikasvi.  Kanteen on myös kohomaalattu muutamia vesikasveja.Kupit ovat aika paksuja, mutta mielestäni kuitenkin jollainlailla herkkiä. Kupeissa toistuu sama karppiteema kuin pannussa. Paksuutensa ansiosta kuppeja on mukava pitää kädessä myös kuumina.Loppuun vielä leimat pannusta ja kupista vaikka niissä taisi olla samat kirjaimet. 2 kommenttia:

  1. Muistan, kun Tapio ylpeänä kiikutti lahjasi kotiin ja sain ihastella sitä. Karppien väri on kaunis ja vihreät vesikasvit korostavat väriä. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahja oli kyllä todella ihana. Ja on edelleen:)

      Poista