lauantai 12. lokakuuta 2013

Mustaa pitsiä

Hei ihanaiset!

Tällä kertaa esittelyssä vain uusimpia hankintoja, joita on tässä syksyn aikana tullut tehtyä.

Ensin uusia sukkahousuja, kun olivat Lindexilla ota 3 maksa 2 -tarjouksessa. Kukkakuviollisia kaksin kappalein ja yhdet paksut perusmustat.

 Sitten uusi paita, jonka löysin H&M:sta. Paidan hihat on läpinäkyvää sifongin kaltaista kangasta. Tykkään todella myös kauluksen pitsistä ja siitä, että kaulus on korkea.


 Lähikuva vielä kauluksen pitsistä

Sitten vuorossa uudet vanhat pitkät pitsihanskat. Sain nämä hanskat yhdeltä perhetutulta, jolla ei enää ollut niille käyttöä. Minä annoin niille kodin enemmän kuin mielelläni! Hanskat lienevät vintagea. 


Uusi hame, joka on kyllä second hand -löytö. Hame tulee minulla aavistuksen polven yläpuolelle, eli juuri oikeaan kohtaa. Mielestäni hieman polven yläpuolelle jäävä helma on todella naisellinen ja imarteleva. Tykkään myös siitä, että hame on pitsiä!


Vielä lähikuva vyötäröllä kulkevasta nauhayksityiskohdasta ja pitsistä. 


Huomasin juuri, että kaikki ostokset on mustia! No se on kyllä helppo yhdistellä muihin väreihin, esimerkiksi tuo pitsihame voisi näyttää tosi kivalle värikkäiden sukkahousujen kanssa.

1 kommentti:

  1. Pitsi on aina ollut suosikkini: musta, valkoinen ja punainen. Nuo käsineet ovat tosi mahtavat. Nyt voit juhlia koko syksyn pitsisissä vaatteissa, tosi hienoa. T. Ritva

    VastaaPoista