lauantai 17. toukokuuta 2014

Lohdutuspalkinto

Hei ihanaiset!

Viime  perjantaina ja lauantaina järjestettiin Wanhalla Ylioppilastalolla Fashion Stock Sales-tapahtuma. Käväisin itse tapahtumassa lauantaina aikomuksenani hankkia uudet Minna Parikan kengät hyvän alennuksen kera. Omassa koossani ei kuitenkaan ollut minua miellytäviä kenkiä, joten tällä kertaa jäi Parikat saamatta. Lohdutuspalkintona löysin kuitenkin Ivana Helsingin rekistä aivan ihanan pitsimekon merkkiä Millie ja värissä Cream.


Suorastaan rakastan mekon isoja ja muhkeita hihoja ja oikeastaan koko mekkoa. Mekon lisäksi kartutin vaatekaappiani uudella jakulla. Jakku löytyi myös hyvällä alennuksella Kapp Ahlin alennunmyynnistä muutama viikko sitten.  Jakusta on havaittavissa pientä merihenkisyyttä, mutta minua se ei haittaa.


Torstaina olin töideni takia käymässä Maunula-päivässä, jonka yhteydessä oli kirpputori. Enimmäkseen myynnissä oli lastenvaatteita, mutta yhdestä lelulaatikosta löysin G3 My Little Ponyn. En osaa sanoa, mikä on ponin nimi, jos joku lukioista tietää valaiskoon minua :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti