maanantai 2. kesäkuuta 2014

Harkittuja muistoja

Hei ihanaiset!

Kesä koitti vihdoin, vaikka kesälomaa pääsen viettämään vasta heinäkuun loppupuolella. Lähipiirissäni on matkailtu enemmän ja vähemmän. Sen mukainen on myös tuliaisieni määrä.  Tällä kertaa tuntuu, että kaikki saamani jutut olivat todella harkittuja ja minulle sopivia.

Sulhaseni käväisi opintomatkalla Saksassa ja sieltä sain ihanan lasisen sydänkorun. Sulhaseni oli jopa ajatellut, että kyseinen koru sopii hyvin yhteen pilkullisen mekkoni kanssa. 


 Sain Saksasta myös teetä. Mieheksi, joka ei juo teetä eikä sen hienouksia ymmärrä, Sulhaseni onnistui mielestäni hyvin valitessaan teetä minulle. Kaikki muut merkinnät ymmärsin, mutta tuo f.f. jäi mietityttämään. Voisiko se tarkoittaa first flush? Mitä mieltä ovat teenjuojat siellä ruudun toisella puolella?

 

Äitini ja tämän mies käväisivät vapun alla Roomassa ja voi mitä ihanuuksia sainkaan tuliaisina. Pyysin korvakoruja tai teetä. Sain aivan ihanat korvakorut, joiden tunnelmasta tulee mieleen lastenlaulu Sininen uni "-- lähtee unen sinistä maata päin." 


Teetä en saanut, mutta sen sijaan sain nämä:


Kuppeja on kaksi, samoin aluslautasia. Kannukin on niin kaunis, ja todella hyvä!

Bonuksena saimme vielä parmesaania ja pastaa. Äitini oli vasta kotona tajunnut ostaneensa meille italialaista pastaa Saksan lipun väreissä. Sulhaseni reissua ajatellen, yhteensattuma on aika hauska.


Onko teillä matkoja suunnitteilla kesäksi? Olisi hauska kuulla teidän lukioiden matkasuunnitelmista! 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näin minäkin päättelin, kun mitään muutakaan en keksinyt. Ihan hyvän teen on siis mieheni osannut ostaa :)

      Poista