sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sealife

Hei ihanaiset!

Kävin lauantaina kummityttöni kanssa Sealifessa. Siitä on todella pitkä aika kun viimeksi olen Sealifessa käynyt, en muistanut muuta kuin sen putken, jossa yläpuolella ui haita. Kummityttöni tykkäsi kovasti erilaisista kaloista ja haiputki oli hänestäkin kaikista kivoin ja jännin juttu. 

Itseäni kiinnosti eniten haiden lisäksi mustekala -ja meritursas osuus. Näimmekin aivan pikkuisen mustekalan mutta meritursaasta näkyi vain muutama lonkero. Näimme myös meduusoja, jotka kummityttöni mielestä olivat vähän outoja. Minusta meduusat ovat jollain oudolla tavalla hauskoja otuksia. Ja kauniita, kun ne pimeässä akvaariossa hohtivat tuommoista sinistä valoa. Alla oleviin korvameduusoihin voi törmätä myös ihan Suomen merissä ja ne ovat ihmiselle vaarattomia.



Asuksi valitsin meriteemaan sopivan, uuden tumman sinisen mekkoni, jonka ostin jokin aika sitten Kapp Ahlista. Kuvassa myös uudet kangaskenkäni, joiden sivut ovat pitsiä vaikka se ei kuvassa näy. Kummityttöni on hyvin vilkas 8-vuotias, joten matalat kengät olivat pakolliset eilen. Pidin kovasti eilisestä asustani, se oli itseni näköinen, mutta kuitenkin lapsen kanssa liikkuessa helppo. Asusta huomaa myös ettei matalienkaan kenkien ei tarvitse olla tylsät juoksulenkkarit.



Koruiksi valikoitui jotain  merihenkistä


Mekko: Kapp Ahl 
Kengät: DinSko 
        Ranne -ja kaulakoru: Matkamuisto Bulgariasta 
Korvakorut: Kapp Ahl
Hiusruusu: Saatu lahjaksi

Loppuun vielä meritähti, joka oli kiinnittynyt yhden akvaarion lasiin. 

2 kommenttia:

  1. Korusi ovat vallan kauniita. Täytyykin harkita itse meriheppa-aiheisia korvakoruja, minä kun niin pidän merihevosten olemuksesta. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, merihevoskorvakorut olisivat ihanat! Kerro toki, jos jostain löydät sellaiset :)

      Poista