lauantai 16. elokuuta 2014

Barcelona 4.8 -9.8.2014

Hei ihanat!

Täällä onkin heinäkuun ja elokuun alun ollut hieman hiljaisempaan, sillä elokuun alussa vietetyt häämme veivät kaiken aikani ja energiani. Häät sujuivat hienosti ja nyt odottelemme kuvia valokuvaajaltamme. Laitan tännekin muutamia otoksia, heti kun saamme kuvat.

Häiden jälkeisenä maanantaina lähdimme viettämään häämatkaa Barcelonaan. Kaupunki sopi meille hienosti, sillä se on samaa aikaa rantalomakohde ja kulttuurikohde. Vietimmekin osan matkasta välimeren aalloissa ja osa kierrellen Barcelonan vanhan kaunpungin kujia sekä katsellen nähtävyyksiä. Matka oli todella ihana ja voin kyllä suositella Barcelonaan lomakohteena! Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

Vanhan kaupungin keskellä oleva katedraali Gaudín suunnittelema Casa Batlo 


Kävimme kiipeämässä Park Güell -nimisen Gaudín ja Güell:n suunnitteleman puiston näköalatasanteelle. Yläkuvassa keskellä voi nähdä Gaudín unelman, Sagrada Familia -kirkon. 

Sagrada Familia 

Vanhan kaupungin rakennuksista kohosi kaikenlaisia veistoksia. Huomaa myös sateenvarjo lohikäärmeen alapuolella. 

Churros con chocolate

Kävimme jääteellä teehuone Caj Chai:ssa. 

Lasisia meduusoja sekä täytetty enkelirotta erään hieman makaaberin liikkeen näyteikkunassa.
2 kommenttia:

  1. Muistorikkaita kuvia häämatkaltanne! Tämän matkan muistatte loppuikänne ja saatte siitä voimaa. Se enkelirotta on aika outo: auts.T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka oli kyllä todella ihana! Jep, se rotta oli outo :) Mutta niin oli kyllä se liikekin, jonka näyteikkunassa rotta oleili :)

      Poista