maanantai 1. syyskuuta 2014

Hopeiset siivet ja villakoiria

Hei ihanat!

Syksy saapuu hiljalleen ja on aika kaivaa ihanat saappaat ja nilkkurit kaapista! Sitä ennen kuitenkin ehdin vihdoin kuvaamaan muutamia kesän aikana ostettuja juttuja.

Hääkenkäni! Minna Parikan Little Lulu.


Lindex:ltä mukaan tarttunut puudeli-paita. En voinut jättää sitä kauppaan, kun niin hyvin sopi minuun tuo printti. Nyt kun vielä löytäisi paitaan sopivan hameen niin olisi kaikki hyvin.


Häämatkalta Barcelonasta tarttui mukaan enimmäksen tuliaisia, mutta jotain pientä myös itselle.

Korutarvikkeita ei koskaan ole liikaa, eihän? Etenkin kun kyse on keinuhepoista! Vanha polkupyörä taas sopii yhteen erään hameeni kanssa täydellisesti. Lisäksi vielä hieman taivutettu kimaltava risti ja sydän. Niistä aion puuhata rannekorut.


 Korvakoruja Claire's:ltä. Ostin koko setin ihan puhtaasti puudelien takia! Annoin setistä pois aika monet korut, kun ne eivät sopineet tyyliini. 


Loppuun aivan mielettömän ihana oman ranteenkokoni mukaan tehty huomenlahja. Korun on suunnitellut Juhana Tampere ja korun ruusut/kukat ovat suunnittelijan itse luomat. 


Kesä on jo kääntymässä syksyyn ja odotan sitä innolla. Miten on, onko siellä lukijoissa syksy ihmisiä?

2 kommenttia:

  1. Minna Parikan tuotantoa en tunne laisinkaan, mutta varmasti hänen suunnittelemansa kengät ovat mahtavia, sillä ainakin hääkenkäsi ovat todella kauniit. Minna Parikka oli eilen 3.9. PS-ohjelmassa, ehkä katsoitkin Ja tuo huomenlahjasi on mykistävä. Siis ikimuistoinen ja niin kaunis. Minä en syksyä odota, kesävaatteet ovat paljon mukavampia. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidän todella paljon Parikan suunnittelemista kengistä. Ne ovat naisellisia ja hyvät jalassa, olematta kuitenkaan tylsiä. Voi ei,missasin sen! Kesällä on kyllä helpompaa lähteä ulos, ei tarvitse pakkautua. Kuitenkin myös syksy ja hieman kirpeät aamut ja ruska ovat odottamisen arvoisia. Plus pääsen vihdoin taas käyttämään syysmekkojani :D

      Poista