torstai 15. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa!

Heipä hei rakkaat lukijani! 

Ajattelin tänään puhua hieman keväästä ja kevääseen sopivasta pukeutumisesta. Keväällä tuntuu, että Helsinki herää mustan värin mukanaan tuomasta koomasta, sillä kirkkaampia värejä alkaa pikkuhijaa putkahdella katukuvaan. Kevät on syksyn ohella aikaa, jolloin saa surutta yhdistellä kahden vuoden ajan parhaita puolia.

Vaikka aurinko paistaakin jo, ja päivät pitenevät, ilma on silti vielä viileää. Kaulaa lämmittää  mukavasti pieni turkiskaulus tai huivi. Turkista voi toki olla myös vaikkapa hanskoissa tai pom pomien  muodossa, missä tahansa. Pom pomit ovat suloisia ja tuovat mielestäni asuun leikkisyyttä.

Kunhan ilma lämpenee, voi talvitakin pakata piiloon ja kaivaa esiin kaikki ihanat kevättakit, jotka saavat hehkua kevään väreissä. Itselleni varma kevään merkki on kun saan laittaa ylleni ihanan pinkin trenssini. Pinkin ohella keväisiä värejä ovat esimerkiksi keltainen ja vihreä. Pieni kiertely kaupoissa, kertoo myös, että pastelliset värisävyt ovat varma hitti keväällä ja kesällä, sillä lähes joka kauppa pullistelee erilaisia pastellien sävyjä.

Vielä on liian aikaista avokkaille, mutta saappaat ovat hyvä vaihtoehto, kunnes lumet sulavat. Saappaat suojaavat vaaleitakin sukkahousuja ja housuja inhottavilta kuratäpliltä. 

Erilaisilla asusteilla voi myös tuoda kevään tuntua asuun. Kirkaan väriset tai kukkasilla yms. koristellut huivit piristävät asua ja mieltä. Myös koruissa voi nyt olla väriä, toisaalta myös talvisemman sävyiset korut käyvät vielä. Esimerkiksi erilaiset ja eri väriset helmikorut ovat aina in. Lasihelmet näyttävät paremmille kuin muoviset, kaikista ihanimpia ovat kuitenkin makeanveden helmet, ainakin omasta mielestäni.


Tämmöisiä ajatuksia nousi tänään pohtiessani kevättä ja sen mukanaan tuomia, kaivattuja muutoksia vaatekaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti