tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tea and other sweet things

Hei ! 

Blogi sai uuden ulkoasun, joka sopii paremmin tähän vuoden aikaan. Mitäs pidätte? Olen tällä hetkellä rakastunut vaaleanpunaisen ja mintunvihreän yhdistelmään, ja voisin kylvää tätä väriyhdistelmää kaikkialle.  

Sitten hieman kuulumisia ja pikkuostoksia. Kiertelimme sulhoni kanssa kauppoja, tuossa viime viikolla ja ohransiemenien lisäksi mukaan tarttui kauan kaivattu esine, nimittäin kaunis tee-rasia. Rasiassa oli alunperin pussiteille tarkoitettuja koloja, mutta ne lähtivät irti ja nyt rasiaan mahtuivat lähes kaikki irtoteeni. Harkitsen rasian tuunaamisa, laittamalla siihen vaikkapa pitsiä tai muuta ihanaa, toisaalta rasia on kaunis ihan noinkin. Katsotaan mitä tapahtuu.Vähäisen vapaa-aikani olen tällä hetkellä kuluttanut tehokkaasti koruaskarteluun, fimosta ja muista materiaaleista. Fimo on hauska materiaali ja taitavissa käsissä siitä saa aikaan vaikka mitä upeita luomuksia. Oma taitoni kehittyy hiljalleen, en ole huippuhyvä, mutten mikään huonokaa. Joskus on kiva olla keskiverto.  Omaksi iloksi tehtyjen korujen ohella, olen tehnyt muutaman tilaustyön ja teen niitä edelleen mielelläni. Alla oleva Gothic-inspiroitunut choker on menossa ystävälleni. Korun pitsi on ylijäämää eräästä hattuprojektista ja helmet kierrätettyjä. Riipus on kirpputori löytö.  Sain muutama viikko sitten valmiiksi myös toisen, ystäväni itse suunnitteleman, rokokoo-inspiroituneen korun. Siitä saatte tosin kuvia, vasta kun koru on omistajallaan.  
Sanottakoon vielä, että kihlauduimme sulhoni kanssa muutama viikko sitten ja vaikka häät ovat vasta kahden vuoden päässä, päässäni pyörii jo nyt kaikenlaista ihanaa, hääpuvuista lähtien. Ette siis pääse pakoon hää-aiheisia postauksia.

2 kommenttia:

  1. Eikääääh mä oikeen odotin että nyt saan nähdä kuvan siitä chokeristani! XD Toi teerasia on aivan supersoma, mistä löytyi ja oliko pahan hintanen? o.o

    VastaaPoista
  2. Caramea: Laitan kuvan siitä sitte kun oot nähnyt sen :D Rasia löytyi kontulan Kiva-kaupasta, ei musta ollut pahan hintanen (15,00e) siihen nähden, että rasian lasi on oikeaa lasia ja rasia puuta. Siellä oli paljon ihania tee-rasioita, mutta vain tuosta sain ne lokerot irti.

    VastaaPoista