tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tahdon!

Hei ! 

Katselin muutama päivä sitten Minna Parikasta, kertovaa dokumenttia, ja sen jälkeen voitte vain arvata missä ajatukseni sen jälkeen ajelehtivat. Dokkari on katsottavissa yle areenasta, http://areena.yle.fi/video/1330887378151 

Pidän Parikan kengissä erityisesti naisellisuudesta ja siitä, että kengät ovat muunkin värisiä kuin mustia. Esimerkiksi punaisia kauniita korkokenkiä on todella vaikea löytää, mutta onneksi tuskaani helpottaa Minna Parikan punaiset Raquel-avokkaat, jotka ostin viime keväänä. Hauskat yksityiskohdat ovat myös yksi syy, miksi pidän Parikan kengistä ja muistakin tuotteista. Hanskat ovat lähellä sydäntäni, samoin laukut. 

Tosin tällä hetkellä uusien design-kenkien hankkiminen on kaukainen haave, opsikelijalla kun ei ole liikaa rahaa :D Mutta haaveilu ei maksa mitään, tässäpä siis muutamia want!-listani Parikka-osion kohteita. (Kaikki kuvat paitsi viimeinen on Parikan omilta sivuilta, viimeinen on pomittu täältä www.polyvore.com )


StarletFingerless Tulipia

Ginger

Gracie

6 kommenttia:

 1. tuommoiset hanskat ois khyl niin kivat, tykkäisin viel enemmän jos ois kokonaan sormikkaat... nuo saappaan näyttää kans suloisilta, vaikken niin vaaleanpunaisen ystävä olekkaan :)

  VastaaPoista
 2. Puro: Eikö! Graciet on saatavana myös mm. mustana, mutta tykkään itte enempi noista, kun niistä erottuu toi rusetti paremmin :D

  VastaaPoista
 3. eikää!!! nuo saappaat on vielä niin mun

  VastaaPoista
 4. Aiju: Mä soisin, että noi kaikki olis joskus mun ! :D

  VastaaPoista
 5. Starletit ja sydänlaukku minunkin haavelistallani, Craciet jo onneksi omistan! :D

  VastaaPoista
 6. Caramea: Niinpä, sinä onnekas ruoja :D Ehkä hankin nuo starletit vielä ennen syksyä, jos oiken ahkerasti säästän.:D

  VastaaPoista