sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Korukouristus

 Hei taas rakkaat lukijani!

Sain eilen valtavan inspiraation ja puuhastelin koko illan uusia koruja itselleni. Kaikki riipukset joita käytin ovat englannista, joten kovin monella ei pitäisi tulla samanlaisia vastaan. Muutamia riipuksia on vielä jäljellä, joten joku innostui luomuksista, voin tilauksesta tehdä Sinulle oman valitsemillasi helmillä ja väreillä.

Sitten niitä kuvia. Ensimmäisenä on rusetti, jonka tein koruvaijeriin. En ole vielä varma tuleeko siitä hius-, rinta-  vai  kaulakoru. Helmet ovat lasihelmiä ja keskellä on on hopeoitu helmi.


Lehtikorvakoruissa olen käyttänyt lasihelmiä ja hopeoituja helmiä. Lehti-riipukset ovat Manchesteristä hankittuja. Tein nämä korvakorut ajatellen muutama vuosi sitten Marilta saamiani sinisen ja valkean sävyisiä vinagerannekoruja. 

Löysin nuo keinuhevoset Manchestristä pienestä helmikaupasta ja heppatyttönä ne iskivät suoraan sydämeen. Tein vielä korvakoruihin sopivan rannekorunkin. Helmet ovat makeanvedenhelmiä. 


2 kommenttia:

  1. Lehtikorvakorut ovat tosi upeat. Voi vitsi kun keksitkin kaikkia juttuja. Keinuhepat ovat juuri sinun tyyliäsi ja onhan sinulla keinuheppapallokin. T. Ritva

    VastaaPoista