lauantai 26. tammikuuta 2013

Tukholma part II

Hei ihanaiset!

Tässä vihdoin hieman lisää kuvia Tukholmasta ja samalla myös ostokseni. Matkamme sattui ilmeisesti aikaan, jolloin monet ruotsalaiset pitävät vielä lomaa, sillä todella moni kauppa oli suljettu, ainakin vanhassa kaupungissa. 

Vielä vähän lisää kuvia karkeistaKokeilimme myös ruotsalaista metroa. Metro verkko oli ainakin laajempi kuin Suomessa, mutta ei ollenkaan vaikea käsittää. Tunneleissa oli jonkin sortin graffiteja, ilmeisesti piristämässä matkantekoa


Vanhassa kaupungissa oli paljon liikkeitä, joiden vieressä roikkui kyltti, niin kuin ennen vanhaan oli tapana. 


Sitten vielä ne ostokset: 

Shamppanjan makuista teetä yläkuvassa olevasta Gamla Stans Te & KaffeHandel -putiikista. Valikoima kyseisessä kaupassa oli aika laaja ja siellä oli paljon makuja joihin en ole täällä törmännyt. Teen ystävän kannattaa kyllä poiketa kyseisessä liikkeessä. 


Laivalta mukaan tarttui uusi hajuvesi. Tuoksu on The Body Shopin hyllystä napattu. Ihanan raikas tuoksu joka ainakin itselleni tuo mieleen kevään. Tuoksun nimi on Dreams Unlimited. 


Tämmöistä tällä kertaa. Vielä tulossa yksi matka jota odotan innolla. Olen nimittäin lähdössä pääsiäiseksi Riikaan. :D Reissua odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Tukholman vanhakaupunki on ihana. Kiva, että pääsit siellä käymään ja seuraavalla kerralla toivottavasti kaikki kaupat ovat auki. Monta vuotta on minunkin omasta käynnistäni Tukholmassa. Tepon kummisetä asui aikoinaan Tukholmassa ja silloin huristimme metrolla paikasta toiseen. Kun kyseinen Jukka-kummitus tuli sitten Helsinkiin, hänellä oli naurussa pitelemistä, kun näki Helsingin metroverkoston. Maassa maan tavalla. Mukavaa viikonloppua toivotteleepi Ritva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli kyllä kiva ja just sopivasti ennen koulun alkua. Sai vielä rentoutua kunnolla ennen koulun alkua. :)

   Poista
 2. Oi mullakin on tuo dreams unlimited! Melkein supsuteltu jo loppuun vaikka ostin sen toissakesänä :D Aivan mahti arkituoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loisto arkituoksu ja kun body shopin tuoksujen hinta-laatu-suhdekin on kohdallaan niin kehtaa käyttääkin useasti:D

   Poista