maanantai 18. marraskuuta 2013

Aarteita osa II

Hei taas ihanaiset!

Tänään esittelyssä loput aarteet, joita mummon tavaroista löysin. Ennen kuvia kerron vielä, että edellisen postauksen kakkuvuuaksi luulemani vuoka, onkin hyytelövuoka. Onneksi en ehtinyt laittaa vuokaa uuniin, se ei kuulema välttämättä kestä kovin kuumassa paistamista. Täytyy siis varmaan opetella syömään hyytelöitä :)

Sitten niitä kuvia.

Riikinkukon muotoinen rintaneula. Koru on todella hyvässä kunnossa, sillä kaikki kivet ovat tallella. Rintaneula on vintagea.


Punottu kaulaketju, rannekoru ja korvakorut. Huomasin kuvatessani näitä, että korvakorut ovat kultaa, kun kaulaketju ja rannekoru ovat hopeaa. En katsonut niitä sen tarkemmin ottaessani ne, sillä kaikki olivat samassa pusissa. Jotenkin oletin niiden olevan samaa sarjaa keskenään.

Aitoa kultaa oleva kaulakoru. Riipus on mielestäni todella kaunis. Tämäkin on luultavasti vintagea.

Kultaiset pisaran muotoiset korvakorut. Toisesta on ajan kuluessa hukkunut sen oma lukko. Joku on korvannut sen tuollaisella punaisella metallilangalla. Onneksi itseltäni löytyy kultaisia eripari korvakoruja, joista voin ottaa siihen uuden lukon. Ajattelin laittaa nämä korvakorut häihini. Ne nimittäin sopivat todella kauniisti hääpukuuni. Nämäkin taitavat olla vintagea.
 

Kaksi hattua. Pidän molemmista, mutta ylempi viininpunainen on lempparini. Harkitsen alemman mustan myymistä eteenpäin, sillä en ehkä kuitenkaan osaa käyttää sitä. Hatut ovat molemmat vintagea. 


 Minulla on heikkokohta viuhkoille, joten tämäkin sai uudenkodin. Viuhkan on todennäköisesti tuonut Sulhaseni sukulaisen vaimo Kiinasta.Tämän sukulaisen vaimo on siis kotoisin Kiinasta. Kuten kuvista näkyy viuhka on liukuvärjätty vihreän eri sävyihin. Väri on todellisuudessa todella kaunis, kuva vääristää väriä aika paljon.

 Lähikuva viuhkan maalauksesta



3 kommenttia:

  1. Voi että... Molemmissa postauksissa todellisia aarteita.

    VastaaPoista
  2. Kauniita Mummun muistoja. Voi sentäs. Muistan punaisen hatun, korvikset ja kaulakorun. Olet onnentyttö, kun sait nuo aarteet. T. Ritva

    VastaaPoista