torstai 21. marraskuuta 2013

Pupumatto ja muuta ihanaa

Hei ihanaiset!

Viime aikoina olen pitänyt pientä shoppailulakkoa, sillä aloitan tammikuussa uusvanhan harrastuksen, joka kaventaa hieman lompakkoani. Muutamia pieniä juttuja olen kuitenkin hankkinut.

Olimme Marin kanssa kaupungilla viime lauantaina ja piipahdimme H&M Home- osastolla. En voinut vastustaa kiusausta kun näin tuon maton! Kanin omistajana pupuaiheet sopivat sisustukseen täydellisesti. Olen sitäpaitsi etsinyt pientä mattoa makuuhuoneeseemme. 


Kävin myös katselemassa Glitterin tarjontaa pitkästä aikaa. Lehtipanta sopii moneen asuun ja kuviollinen hiuspanta oli hyvä lisä asusteisiini. Ostin myös kokeiluun noita lankapuhelimen johdon näköisiä ponnareita. Niiden pitäisi olla hiuksille hellempiä kuin kuminauhaponnarit. Hiuksia kyllä jää paljon vähemmän kiinni, noihin "johtoponnareihin" kuin kuminauhallisiin. Lisäksi johtoponnarit saavat kierteiden ansoita tavallisenkin ponnarin näyttämään tuuheammalta.
Sokerina pohjalla on uusin lisäys kellomekkoihini. Lähestyvien valmistujaisteni kunniaksi tilasin Olivia Rouge -nimisestä verkkokaupasta kellomekon. Mekko on hieman oranssiin vivahtavan keltainen ja siinä on pitsikuvoinen printti.  Myyjä oli todella yställinen, sillä hän muokkasi mekkoa omien mittojeni mukaan ilman lisäkustannuksia. Mekko myös tuli postissa todella nopeasti. Voin kaikin puolin suositella kyseistä verkkokauppaa. Olivia Rougella on verkkokaupan lisäksi pieni putiikki Tampereella.


2 kommenttia:

  1. Tuo mekko on aivan upea! Tuli ihan mieleen, että pitäisikö sitä repäistä ja tilata oma valmistujaismekkoni sitten aikanaan tuolta myös... Saisi vaan hyvän tekosyyn tilata joku tuollainen ihanuus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! Siellä verkkokaupassa oli muitakin ihania mekkoja:) Ja valmistujaiset on aina hyvä syy ostaa uusi kiva mekko :D

      Poista