sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Opparin juhlintajuttu

Hei ihanaiset!

Perjantaina kokoonnuimme yhden luokkakaverini luokse pienellä porukalla, juhlistamaan kaikkien suurta saavutusta. Nimittäin opinnäytetyön valmistumista. Jokainen meidän seitsemän hengen kaveriporukasta sai yksin tai parin kanssa opinnäytetyön valmiiksi ja yhteinen illanvietto oli paikallaan :)

Tarkoitus oli viettää iltaa kavereiden kanssa, joten valitsin ylleni mukavan mutta tilaisuuteen sopivan asun.

 Ystäväni oli leiponut meille ihania herkkuja. Vaahtokarkkimassalla kuorrutetun kakun ruokarajoitteisille ja vielä Domino -kakun meille muille. Kaakaojauheen näköinen kuorrute on oikeasti murskattua Dominoa. Kakun täytteessäkin oli Dominomuruja.Tarjolla oli myös mansikkavaahdolla täytettyjä Whoopieita. 


Ystäväni miehen toiveesta pelasimme Trivial Pursuitia. Pelasimme joukkueina ja minä ja parini voitettiin. En ole kovin montaa kertaa elämässäni voittanut kyseistä peliä, joten voitto kruunasi illa.


Loppuun vielä todistusaineistoa. Kolmen ja  puolen vuoden aherruksen lopputulos. Onnittelut myös kaikille niille lukijoille, joilla opinnäytetyö tai vastaava on valmis.


2 kommenttia:

  1. Mahtavan näköisiä leivonnaisia. Maailma muuttuu: käydessäni koulua sitä sanottiin oppariksi eli oppikouluksi (luokat 5-lukion loppuun). Ja nyt opinnäytetyö on oppari. Hauska juttu. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska muutos :D Kakut olivat todella hyviä, ystäväni on huippuleipuri.

      Poista