sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Muutama asukuva

Hei ihanat!

Näin sairaslomalla on hyvä tutkia kameraa ja päivitellä blogia. Sain eilen mojovan potkun ilopukin seurauksena hoitohevoseltani ylävatsaan, ja nyt on viikon liikuntakielto menossa. Olen muuten kunnossa, mutta pallea on todella arka. Potkun takia minulta jäi eiliseksi suunnitellut pikkujoulut ystävieni luona välistä. Vähän harmittaa, mutta mielummin niin, että tutkivat lääkärissä vammani kunnolla ja jäi juhlat väliin. Ikävämpää olisi ollut lähteä juhlista lääkäriin uudestaan. Mutta niihin asukuviin. 

Ensimmäinen on otettu, kun olin menossa askartelemaan kylttejä tasa-arvoisen avioliittolain puolesta järjestettyyn mielenosoitukseen. Villapaita on uusi ja löysin sen kahdella eurolla kirpparilta. My Little Pony G1:t olivat lapsuuteni rakkaimpia leluja, ja niitä on minulla vieläkin tallessa hyllyssä. En siis voinut jättää kyseistä paitaa kirpparille. 

Paita: Kirpparilta 
Hame: H&M 
Kengät: Trendi Kenkä

Pidin perheelle ja muutamille ystävilleni synttärit itsenäisyyspäivänä ja asiaankuuluvasti päällä oli sininen mekko. Tykkään tuosta mekosta paljon, mutta sitä tulee käytettyä aivan liian harvoin. Juhlat olivat oikein hauskat, pelasimme mm. Trivial Pursuit Disney -peliä. Kyseessä siis Trivial Pursuit, mutta kysymykset liittyvät kaikki erilaisiin teemoihin Disneyn leffojen ympärillä.

Mekko: H&M Lontoo 
Kengät: Shoe Zone
Korut: Claire´s

Kamerassani on tällä hetkellä mystinen lika, jota en saa pois. Kun yrittää tarkentaa tuntuu kuin kamera ei tarkentaisi, mutta kuvat ovat silti tarkkoja. Kennon puhdistaminen ei auttanut, eli täytyy varmaan viedä kamera ammattilaiselle huoltoon. Toivottavasti vika saadaan korjattua eikä ole uuden kameran osto edessä. En nimitääin olisi vielä valmis luopumaan nykyisestä kamerastani.

2 kommenttia: