lauantai 27. joulukuuta 2014

Teetä, hevosia, ja pehmeitä paketteja


Noilla sanoilla voisi kuvailla aika kattavasti joululahjojeni sisältöä. Taisin olla tänä vuonna erityisen kiltti, sillä niin ihania lahjoja sain ystäviltä ja perheeltäni.

Ihana anoppini muisti minua heppa-aiheisilla astioilla. Sain purkin itseasiassa jo synttärilahjaksi, mutta laitan sen tähän samaan. Synttäri ovat niin lähellä joulua. Joululahjaksi sain kannun samaa sarjaa. Tykkään aivan suunnattomasti molemmista. Astioiden kuvat on maalannut käsin taiteilija nimeltä Helinä Tilk.
Sitten sain postissa kauempana asuvalta ystävältäni lahjaksi hänen itsetekemänsä pipon. Lapaset ovat lahja äidiltäni.


Siskoltani sain kaksi muumimukia; Hosulin ja Sosulin. Hehän menevät naimisiin muumipapan nuoruus -jaksoissa muumipiiretyssä. Hosulista ja Sosulista oli lainaus myös häidemme karkkibuffetin koristetaulussa ja sama lainaus päätyi myös häidemme kiitoskorttiin.  


Mainitsin äidilleni syksyllä, miten ihana kuosi Marimekon Musta Tamma -mekossa on ja että kävin sitä sovittamassakin. Mekko oli kuitenkin hieman liian hintava ja jäi kauppaan. Äitini, mummoni ja muutama muu sukulainen olivat sitten lyöttäytyneet yhteen ja ostaneet mekon minulle joululahjaksi. Heppatytölle heppamekko :)


Saimme mieheni kanssa yhteisenä lahjana ystäväni itsetekemiä hilloja. Vaniljainen omenahillo ja vademelmahillo. Etenkin tuo vaniljainen omenahillo on aivan superhyvää mm.pannukakun päällä!


Sitten loppuun vielä aivan eeppinen määrä teetä! Minulla oli jo ennestään paljon teetä, mutta nyt on oikeasti paljon teetä. En käsitä miten ehdin juomaan nämä kaikki. Täytyy varmaan pyytää paljon ystäviä teelle eli jos satutte rakkaat ystäväni lukemaan tämän niin tervetuloa tyhjentämään varastoa :)


Miten on rakkaat lukijat? Saitteko paljon lahjoja ja tuliko niitä joita olitte toivoneet?

2 kommenttia:

  1. Oli sinulla lämmin ja yltäkylläinen joulu! Kiva, että tykkäsit heppa-astioista. Saamasi pipo oli todella mukavan näköinen. Nyt sinulla on pitkäksi aikaa lämmikettä sekä sisäisesti että ulkoisesti, kun luntakin saimme. T. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti myös sinulla oli :) Astiat ovat ihanat, kiitos kovasti. Jep, nyt pitäisi tarjeta ulkona säällä kuin säällä.

      Poista