perjantai 2. tammikuuta 2015

Sinisen sävyjä

Hei Ihanat ja Loistavaa Uutta Vuotta 2015!

Avaan tämän vuoden keräämällä yhteen hieman talven aikana kertyneitä uusia kivoja juttuja. Osa on hankittu jo aiemmin syksyllä, mutta pääsevät vasta nyt näytille. Olen syksyn ja talven aikana kerännyt itselleni uusia istuvia neuleita, muutaman mekon ja yhden aivan ihanan hameen. Väriskaala tuntuu olevan lähinnä sinisen eri sävyt seassa hieman mustaa ja valkoista. Olen lähiaikoina tykästynyt siniseen oikein kunnolla, joten annetaan sen näkyä myös vaatekaapissa. 

Aloitetaan vaikka sillä hameella. Löysin sen kun olin kyläilemässä ystäväni luona Kotkassa. Hameen väri on ihanan raikas, se on mukavan pitkä, siinä on iso helma ja taskut! 


Samettimekko on todella mukava päällä ja helppo yhdistellä sekä arkeen että juhlaan. 


Kaksi uutta neuletta. Ostin saman neuleen molemmissa väreissä, sillä pitsineuleet ovat aina nättejä ja kun nuo ovat vielä puuvillaa niin lämmittävät myös oikeasti. Ainakin enemmän kuin vastaava keinokuituneule. 


Loppuun vielä asukuva tapaninpäivältä, kun olimme Mieheni kanssa yhteisten ystäviemme luona lounaalla.  Paita on todellisuudessa hieman tummemman värinen, poltettuun keltaiseen vivahtava ja jotenkin pidän tuosta poltetun keltaisen ja hieman turkoosiin taittavan sinisen yhdistelmästä.

Paita: Saatu lahjaksi 
Hame: H&M 
Hiuskukka: En enää muista, mutta varmaan Glitter tms, 
Korut: Claire´s

2 kommenttia: