maanantai 29. huhtikuuta 2013

Muistoja mummolasta!

Hei Ihanaiset!

Mummolat ovat paikkoja, joista voi löytää vaikka millaisia aarteita. Oma mummoni on muuttamassa uuteen asuntoon ja samalla kun kävin katsomassa mummoni vanhaa kotia, jossa olen ison osan lapsuuttani viettänyt, tein ihania löytöjä. Mummoni oli heittämässä paljon ihania astioita pois ja muutamia muita juttuja, kaikkia en voinut pelastaa, mutta nämä oli pakko.

Löysin tämän ihanan vintage huivin. Se on 90% Casmereä ja 10% silkkiä. Päissä olevat pompulat ovat todennäköisesti kania. Minulle tulee huivin väreistä mieleen riikinkukko :) Kävimme mummoni kanssa läpi vanhoja astioita ja löysin tämän. 


Harmaantunut aamu omena...


Pannu on leiman mukaan englantilaista posliinia. Mummoni ei enää muistanut miten oli alunperin saanut pannun.


Sitten löysin tämän. Sarjassa on yhteensä kuusi kuppia, asettia ja kakkulautasta sekä kermakko ja sokerikko. Löysin lisäksi yhden ruokalautasen, jota voi käyttää vaikka tarjoiluastiana. Kupit ovat kahvikuppeja mutta luulen, että voin käyttää niitä myös teekuppeina.Eivätkös ole kauniita!


Leiman mukaan astiasto on saksalainen. Tästäkään astiastosta mummollani ei ollut muita muistikuvia kuin, että se on käyttämätön!


Kuten sanottu, mummolat ovat yllättäviä aarreaittoja, joten vierailkaahan omien isovanhempienne luona! 

2 kommenttia:

  1. Hei meikällä on suhteellisen samanlainen kukkaisastiasto :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tuntuu olevan aika yleinen, kun toisellakin kaverillani on joko sama astiasto tai hieman samanlainen. Saksalainen posliini, taitaapi olla aika yleistä täällä...

      Poista