lauantai 15. syyskuuta 2012

Arvoisat matkustajat, aloitamme nyt laskeutumisen...Heipsan kaikki!

Ensiksi käykää täältä kurkkimassa meidän Manchesterin eloa toisesta näkökulmasta :D

Sitten hieman kuvia ja sepustuksia tästä päivästä ja eilisestä.

Otin kuvan koneesta, harmi, että meidän paikat oli suoraan siiven kohdalla. Lento meni hyvin ja oltiin 10 min, etuajassa perillä. Lentokentältä selvittiin aika helposti Manchester Piccadilly Train Stationille ja sieltä meidän haettiin ja vietiin Cheddar Streetille.

Tänään pörrättiin Antin kanssa Piccadilly Gardenissa, joka on oikeastaan kaiken keskus täällä. Jos eksyy, niin pitää vaan kysyä tietä Piccadillylle, koska 
sieltä osaan jo kämpille. 

Matkalla löysimme puiston, jonka nimi oli Butterfly Garden Täällä on myös todella hienoja kirkkoja pilvin pimein, otin kuvan tästä, joka on aivan meidän lähellä, se on joko katolinen tai anglikaanikirkko. 

 Sitten kuva Exhange Square:n lähellä olevasta aivan valtavan isosta katolisesta kirkosta 

Arndale on todella iso ostoskeskus Piccadilly Gardenissa ja ehdittiin Antin kanssa nähdä siitä vain murto-osa tänään. Piipahdettiin päiväteellä Starbucksissa. Muffinssi oli todella hyvä ja lämminkin vielä kun sain sen. 


Loppukevennyksenä kerron, että täällä Manchestrissä on puluja aivan tavattoman paljon, enemmän kuin Helsingin keskustassa, tähän kuvaan sattui hyvin pieni otos pulupopulaatiosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti