sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Because we are living in a material worldHei ihanaiset!

Laitankin tällä kertaa kuvia tänne puolelle. Luvassa on ostoksia, seuraavaan postaukseen laitan vähän kuvia kaupungilta. Vuokra ja netti kolmelle kuukaudelle on nyt maksettu, joten nyt voin huoletta shoppailla silloin tällöin.
Täällä on edelleen alennusmyynnit kuumimmillaan, joten aika ajoin tulee hetkiä, jolloin en vain voi vastustaa kiusausta. Nämä ostokset on sitten tehty tässä tämän ja viime viikon aikana :DNyt niitä kuvia:

Hiusruusuja meidän lähikauppa Tescosta :D ja kirpparilta punnalla kaksi kirjaa, Pikku Naisia ja PS. Rakastan sinua. 


Samaiselta kirpputorilta musta nahka laukku, jonka lukkoa täytyy hieman korjata. Mekko, jossa on mielettömän kiva printti löytyi kaupasta nimeltä Dorothy Perkins
Kahdet korvakorut ja teepannu-kaulakoru.  


Näiden lisäksi mukaan tarttui maailman osuvin tuliainen ihanalle anopilleni ja Marille ostin synttärilahjan ja kortin. Tällä kertaa ei tule itse tehtyä korttia, sillä en ole tästä kaupungista löytänyt yhden yhtä askartelu tai käsityö kauppaa! (Älkää kuitenkaan villalankaa tilanneet huolestuko, aion pitää lupaukseni) 

Seuraavassa postauksessa ehkä jopa asukuvia ja fiilistely otoksia kaupungilta. Loppukaneetiksi erääseen katuun tehty kivinen ajatus: 

 "Where Dying Dust Of Dreams Slides Where The Slits Silt(?) Turn(?) to Food"


2 kommenttia:

 1. Taas ihana mekko! Sinä se löydät ihania vaatteita. Mutta usko pois, minäkin ostin Mellunmäen kirpparilta hameen: nahkaisen mustan ja vetoketjullisen puolihameen. Se on aika makee, maksoi 10 euroa. Lauantaina aion pistää sen päälleni, kun on veljeni isot kemut Keravalla. Ja täällä vain sataa, Kaisaniemessä on tehty yli sadan vuoden sade-ennätys. Onpa mukava, kun olet löytänyt "ihanalle anopillesi" tuliaisen. Hyvää yötä mustasta ja sateisesta Mellunmäestä toivottaa Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä saakin metsästää, sillä täällä on paljon kauppoja, mutta oikeastaan aika vähän semmoisia vaatteita, joista todella pitäisin. Britti tytöt varsinkin, vaeltaa kamalan lyhyissä helmoissa! En halua mekkoa, joka juuri juuri peittää pakarat :D

   Hame kuulosti aikas megeelta :D Eikä ollut edes pahan hintainen! Täällkin vaan sataa, vaikka paistais aurinko,niin saattaa sataa!

   terkkuja sinne kaikille <3

   Poista