maanantai 17. syyskuuta 2012

Ostosten ihmemaaHeipsan!
Tänään oli viimeinen virallinen ”lomapäivä” täällä ja huomenna alkaa arkinen aherrus. Vapaapäivän kunniaksi lähdin yksinäni hieman katselemaan Manchesterin suurinta ostoskeskusta Arndalea ja kuten jossain totesin, se todella on aivan valtava.

Löysin Claire´s-nimisen liikkeen, joka hieman samanlainen kuin Glitter. Sieltä mukaan tarttui meikkisuteja, sillä unohdin puuterihuiskuni kotiin.

Sitten törmäsin semmoiseen kosmetiikkakaupittelijaan, joita ainakin Kampissa on aika usein tekemässä meikkejä tai kampausjuttuja. Mukava herrasmyyjä kiillotti peukalon kynteni, kun näytti kuinka mahtava kynsisetti heillä on :D Samalla hän kaupitteli kasvoille tarkoitettua hoitosarjaa. Juttelin myyjän kanssa testauksen lomassa niitä näitä ja kiitos tämän rupattelun, myyjä sai minut ostamaan kasvokuorinnan. Täytyy myöntää, että se on kyllä oikeasti hyvä, ja sain vielä alennusta 50%, sillä olin ensimmäinen naisasiakas, joka pysähtyi kuuntelemaan ja jutteli hänelle myös muuta :D Kuorinta-aineen nimi on ObeyYourBody ja merkki ilmesesti Aqua Mineral. 

Loppuun vielä kuva ostoksista: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti